'We zijn bezig met een oplossing voor Maher, er spelen wat dingen'

'We zijn bezig met een oplossing voor Maher, er spelen wat dingen'

16-08-2016 16:06
18

PSV is druk op zoek naar een extra middenvelder, maar ondertussen staat Adam Maher (23) nog steeds op de loonlijst in Eindhoven. Hij hoopt nog steeds dat er 'een oplossing' komt voor de huidige situatie.

Dat meldt zijn zaakwaarnemer Sigi Lens dinsdag in gesprek met VoetbalPrimeur. Het contract van Maher in Eindhoven loopt nog tot medio 2018. Spelen doet de oud-AZ'er echter al tijden niet. Ook in de eerste twee competitieduels van het nieuwe seizoen was Maher niet te zien; tegen FC Utrecht en AZ zat hij de hele wedstrijd op de bank.

"We zijn bezig met een oplossing", is de duidelijke reactie van Lens aan deze website. "Hij heeft het in de voorbereiding goed gedaan, maar speelt nu niet." Daarover is inmiddels contact geweest met PSV. "We hebben een goed gesprek gehad met Marcel (Brands, red.). Hopelijk komt er een oplossing. Ik denk dat een vertrek reëler is dan blijven. Er spelen wat dingen, het is nu wachten tot het concreet wordt."

De situatie wordt er voor Maher waarschijnlijk niet beter op. PSV is namelijk druk op zoek naar versterking voor het middenveld.