Brands geeft laatste update over De Jong-transfer: We zijn nog in gesprek

Brands geeft laatste update over De Jong-transfer: "We zijn nog in gesprek"

19-08-2016 14:17
5

Technisch manager van PSV Marcel Brands heeft vrijdagmiddag tegenover Omroep Brabant meer tekst en uitleg gegeven over de eventuele komst van Siem de Jong naar Eindhoven. Van een akkoord met Newcastle United is nog geen sprake.

"We hebben nog geen groen licht over Siem de Jong. We zijn nog in gesprek met Newcastle", zegt Brands over de broer van Luuk. Volgens verschillende media in Nederland is er al wel een medische keuring ingepland voor de middenvelder, die zelf zich eerder al positief uitsprak over een transfer naar PSV. Bij het goed doorstaan van de medische keuring sluit De Jong volgende week aan bij de selectie van de Eindhovenaren.

Brands kondigde donderdag al aan dat PSV met de komst van Bart Ramselaar, die zaterdag al bij de wedstrijdselectie tegen PEC Zwolle zit, nog niet klaar is op de transfermarkt. De Jong komt er dus hoogstwaarschijnlijk nog bij op huurbasis, terwijl er mogelijk ook nog gekeken wordt naar een buitenspeler. Eerder versterkte PSV zich al met Ramselaar, Hidde Jurjus en Daniel Schwaab.

Lees ook: Broers en rivalen Siem en Luuk: 'Jammer dat PSV niet de beste club van Nederland is'