Wachten op Heracles-transfer: 'Ze hebben het recht om te vragen wat ze willen'

Wachten op Heracles-transfer: 'Ze hebben het recht om te vragen wat ze willen'

21-08-2016 19:18
1

Het is nog altijd onbekend of Illias Bel Hassani ook na 1 september wel of geen speler is van Heracles Almelo. Diverse clubs zouden azen op de aanvallende middenvelder, maar zijn werkgever is voorlopig niet bereid om soepeltjes mee te werken aan een transfer. 

"Ik houd me daar zelf helemaal niet mee bezig", aldus Bel Hassani na afloop van het verloren thuisduel (0-1) met Feyenoord voor de camera van FOX Sports. "Ik heb te horen gekregen dat het wat moeizamer gaat in overleg met de clubs, alleen nogmaals: ik houd me daar echt niet mee bezig. Ik voetbal gewoon lekker en ik zie uiteindelijk wel waar het schip strandt."

"Ik heb het hier naar mijn zin, we voetballen gewoon goed. Ik heb geen haast." De stilist gaat komende week niet elke dag informeren bij zijn zaakwaarnemer naar hoe de zaken ervoor staan. "Neuh... Het is niet zo dat ik hoop dat er wat gebeurt. Áls er wat gebeurt, dan moeten de clubs er eerst uitkomen. Heracles heeft het recht om te vragen wat zij willen. Als ik zo goed ben, moeten de clubs er maar uitkomen."