Tighadouini keert terug in de Eredivisie en tekent dinsdag of woensdag contract

Tighadouini keert terug in de Eredivisie en tekent dinsdag of woensdag contract

29-08-2016 12:54
9

Vitesse gaat zich in de slotdagen van de transfermarkt nog versterken met Adnane Tighadouini. Dinsdag of woensdag tekent de aanvaller zijn contract in Arnhem, meldt diens zaakwaarnemer aan Omroep Gelderland.

Vitesse huurt Tighadouini voor een jaar van Malaga. Technisch directeur Mo Allach bevestigt aan De Telegraaf dat de gesprekken in een vergevorderd stadium zijn. Met zijn tijdelijke transfer keert de buitenspeler terug bij de club waar hij werd opgeleid. Tot een doorbraak in Arnhem kam het echter nooit. Uiteindelijk speelde Tighadouini zich in de kijker bij NAC Breda, waar hij een transfer naar Málaga verdiende.

Dat liep echter niet op een succes uit. Tighadouini kwam te weinig aan spelen toe en werd verhuurd aan Kayserispor. Nu mag hij weer tijdelijk vertrekken bij de Spaanse club, met Vitesse als bestemming. Trainer Henk Fraser had nog de wens om zijn vleugels te versterken. Met Mitchell van Bergen, Nathan en Milot Rashica zat de trainer dun in de opties. Voor Navarone Foor ziet hij meer een rol op het middenveld weggelegd.