Eagles heeft Eredivisie-bekende binnen: Ik kwam hier als speler niet graag

Eagles heeft Eredivisie-bekende binnen: "Ik kwam hier als speler niet graag"

31-08-2016 17:47
6

Rochdi Achenteh heeft een eenjarig contract getekend bij Go Ahead Eagles. De linksback wordt als vervanger van de verkochte Robbin van der Meer gehaald, die eerder op de deadlineday naar FC Utrecht trok.

Achenteh presenteert zichzelf als een 'vrolijke en behulpzame jongen' op de clubsite van Eagles. "Ik ben een vrolijke en behulpzame jongen, maar als ik op het veld sta gaat die knop om. Dan word ik een bijter. Dan bijt ik me helemaal vast in mijn tegenstander", aldus Achenteh, die zin heeft om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe club. "De sfeer, het Engelse stadion, het heerlijke veldje…"

Wedden

Meer odds

"Ik kwam hier als speler niet graag. Als je de catacomben uit komt, is het alsof je met 1-0 achter staat. Hahaa! Maar nu kom ik hier als Eagle uit de catacomben. Dan is alles anders. Vanaf nu sta ik 1-0 voor", lacht de back vervolgens. " Ik ben een publieksspeler die het belangrijk vind een goede band te hebben met de fans. Dat gaat hier wel lukken, denk ik zo."

Ook technisch manager Dennis Bekking van Eagles reageert: "Met de komst van Rochdi hebben we adequaat kunnen anticiperen op het vertrek van Robin van der Meer."