Napoli 'verdween' na akkoord met spits: We hebben nooit meer iets gehoord

Napoli 'verdween' na akkoord met spits: "We hebben nooit meer iets gehoord"

07-09-2016 11:20
1

Juventus-spits Simone Zaza speelt vanaf dit seizoen op huurbasis voor West Ham United in Engeland, maar had eigenlijk al een akkoord bereikt met Napoli. Dat maakt de zaakwaarnemer en vader van de Italiaanse spits Antonio Zaza bekend in een interview met TuttoNapoli.

Het kamp-Zaza sprak in Turijn met directeur Cristiano Giuntoli. "We spraken wel vier uur, misschien meer. Het was een erg beleefd gesprek, we bereikten op alle punten een akkoord en zouden binnen twee dagen iets van ze horen. Maar we hebben nooit meer iets gehoord. Ze verdwenen gewoon", zegt Antonio.

"Ik heb er geen problemen mee om te zeggen dat het voorstel erg goed was: 3,5 miljoen euro plus bonussen. Van wat ik weet was Juventus er niet happig op om aan Napoli te verkopen, maar is er wel een bod uitgebracht. Ik weet niet hoe hoog dat bod was, maar ik weet wel dat als Napoli hem echt had willen hebben, ze hem hadden kunnen kopen. Er zou een oplossing zijn gevonden, maar blijkbaar hebben ze andere keuzes gemaakt", aldus zaakwaarnemer Zaza, die zijn zoon uiteindelijk verhuurd zag worden aan West Ham United. Die club moet hem voor twintig miljoen euro overnemen als hij een bepaald aantal wedstrijden speelt.