PSV ontvangt excuses: Ons niet in de zeik nemen als we een penalty missen

PSV ontvangt excuses: "Ons niet in de zeik nemen als we een penalty missen"

14-09-2016 14:50
80

PSV heeft woensdagmiddag excuses ontvangen van Ziggo Sport voor het gedrag van Sierd de Vos. De commentator zong dinsdag tijdens de Champions League-clash tegen Atlético Madrid (0-1 verlies) een liedje toen Andrés Guardado een penalty miste. 

De Eindhovenaren vonden het gedrag van Atlético-fan De Vos absurd en Ziggo mocht na de wedstrijd geen interviews afnemen met PSV'ers. "Er zijn excuses aangeboden en ze melden dat ze het mee gaan nemen in het eerste overleg", laat woordvoerder Thijs Slegers weten aan Omroep Brabant. 

Wedden

Meer odds

De Vos probeerde zijn enthousiaste gedrag eerder op de dag te verklaren met de uitleg dat hij een liedje dat vanaf de tribunes klonk, herhaalde. Onzin, aldus Slegers. "Er werd helemaal niet gezongen. Ik heb niemand gesproken die het gehoord heeft."

"Sierd zal zich wel verschuilen achter zijn manier van commentaar en er zijn vast mensen die het leuk vinden. Maar je moet ons niet in de zeik nemen als we een penalty missen. Als we daarna met 3-1 hadden gewonnen hadden we dezelfde beslissing genomen."

Lees ook: PSV verklaart interviewboycot: 'Tweede incident Ziggo/Sport 1'