Keiharde taal bij onrustig Internazionale: De speler Icardi is dood voor ons

Keiharde taal bij onrustig Internazionale: "De speler Icardi is dood voor ons"

18-10-2016 08:45
5

Tussen de Ultra's van Internazionale en Mauro Icardi komt het niet meer goed. Tóch toont de harde kern begrip voor de maatregelen die zijn genomen tegen de in opspraak geraakte Argentijnse spits.

Icardi heeft een sanctie geaccepteerd, maar houdt voorlopig wel de aanvoerdersband. "Wij zijn tegen deze oplossing", zegt Ultra's-leider Franco Caravita tegen SportItalia. "Maar er moet ook rekening gehouden worden met de positie van de club en we begrijpen de redenen."

Dat wil niet zeggen dat de kou tussen Icardi en de supporters uit de lucht is. "De relatie kan niet worden hersteld. Hij heeft zijn boek met volle verstand geschreven. Zijn woorden zijn serieus", aldus Caravita. "Wij zijn gijzelaars geworden van dit soort mensen en miljonairs met amper moraal.

Caravita vervolgt: "De speler Icardi is dood voor ons. Wij hopen dat hij zijn uitlatingen in het boek in zal trekken. Daarmee kunnen wij de zaak sluiten. Als hij een echte man is, doet hij dat. Maar gezien zijn houding, denk ik niet dat hij dat wil."