Stunt tegen Manchester United krijgt wrange nasmaak voor Feyenoord

Stunt tegen Manchester United krijgt wrange nasmaak voor Feyenoord

18-10-2016 17:41
16

Feyenoord heeft opnieuw een boete gekregen van de UEFA. Naar aanleiding van de Europa League-wedstrijd tegen Manchester United in De Kuip moet de club 13.000 euro aftikken.

Dat communiceert Feyenoord dinsdag via de officiële kanalen. De reden van de forse boete: tijdens de wedstrijden stonden supporters op de trappen én er werd vuurwerk afgestoken. Een maand na het gewonnen duel met Manchester United (1-0) komt de UEFA daar dus nog op terug.

Wedden

Meer odds

Feyenoord heeft geen trek in een nieuwe boete en heeft inmiddels met verschillende seizoenkaarthouders gesproken. 'Feyenoord heeft het belang voor de club om de trappen vrij te houden nogmaals onder de aandacht gebracht. Tegelijkertijd hebben de seizoenkaarthouders toegelicht waarom een groep supporters vaak op de trappen wil staan', klinkt het.

De Rotterdamse club houdt de komende tijd vooral tijdens Europa League-wedstrijd in de gaten dat de trappen worden vrijgehouden. In de tussentijd werkt Feyenoord aan een plan om staanplaatsen toe te voegen aan De Kuip.