Viraal na hoek aan 'fan': Op Schiphol riepen ze zelfs 'Hé, Rocky' naar me

Viraal na hoek aan 'fan': "Op Schiphol riepen ze zelfs 'Hé, Rocky' naar me"

26-10-2016 09:06
15

Randy Wolters is vooral bekend geworden bij het grote voetbalpubliek door de klap die hij uitdeelde aan een hooligan na de wedstrijd tegen De Graafschap. De aanvaller van Go Ahead Eagles wil nog één keer de tijd nemen om de lucht te klaren.

"Het was zo ziek wat daar gebeurde", begint Wolters in gesprek met Voetbal International over de 'fans' van de thuisclub die op de Go Ahead-spelers af stormden. Wolters deelde vervolgens een rake klap uit. "Er is op mij ingezoomd en de beelden dat ik opkwam voor mijn vader en mijn teamgenoten, gingen vervolgens viraal. Maar het was voor iedereen een gekkenhuis. Nu heb ik het achter me gelaten."

Daarna werd Wolters als Rocky Balboa onthaald tijdens de huldiging. "Ik dacht, als ik er een zottigheidje van maak, hou ik het lekker luchtig, maar dat heeft averechts gewerkt. Op Schiphol riepen ze zelfs 'Hé, Rocky' naar me. In de media deden ze alsof ik trots was op wat er was gebeurd, maar dat is natuurlijk absoluut niet zo", aldus Wolters.

De aanvaller heeft het inmiddels achter zich gelaten. "Nu interesseert het me niet meer, ze lullen maar lekker. Ik praat er niet meer over en wil gewoon zo goed voetballen dat ik dáár uiteindelijk aan word herinnerd."