Bazoer hakt knoop door: 'Dat besluit is genomen na een gesprek met de leiding'

Bazoer hakt knoop door: 'Dat besluit is genomen na een gesprek met de leiding'

02-11-2016 11:22
81

Riechedly Bazoer zet in op een vertrek bij Ajax in januari. De twintigjarige middenvelder mag zich in de belangstelling verheugen van AC Milan, maar ook drie andere clubs dingen naar zijn gunsten.

Irchandly Bazoer, zaakwaarnemer en broer van de Ajacied, bevestigt dat Riechedly wil vertrekken. "Dat besluit is genomen na een gesprek met de clubleiding waarbij de conclusie was dat hij weg moet of kan. Dan is het beter om verder te kijken", zegt hij in het Algemeen Dagblad.

"Ik heb contact met vier clubs en hen gevraagd om een plan voor Bazoer uit te stippelen. AC Milan is er daar één van", laat Irchandly weten. "Vervolgens moeten we kijken wat het beste is voor zijn toekomst en of we eruit gaan komen over de transfersom." Hoewel de zesvoudig Oranje-international van Ajax niet weg hoeft, is hij dit seizoen voornamelijk bankzitter.

Dinsdagnacht werd duidelijk dat AC Milan nadrukkelijk geïnteresseerd is in Bazoer. De Milanezen willen dertien miljoen euro betalen voor de middenvelder, maar Ajax hanteert een vraagprijs van 22 miljoen.