'Real Madrid gelinkt aan PSV'er: vormdip houdt grote clubs nu op afstand'

'Real Madrid gelinkt aan PSV'er: vormdip houdt grote clubs nu op afstand'

03-11-2016 07:50
15

Jetro Willems werd afgelopen seizoen gelinkt aan Real Madrid, schrijft het Algemeen Dagblad. Het goede spel van de PSV'er viel op bij de Spaanse grootmacht. Omdat de linksback momenteel niet in goede vorm steekt, hoeft hij voorlopig niet te rekenen op interesse van clubs van het kaliber van Real. 

Van een transfer is het tot nu toe nooit gekomen. Momenteel is Willems bezig om zijn goede vorm weer terug te krijgen, maar dat lukt nog niet helemaal. Willems kampt met een vormdip en werd afgelopen dinsdag wegens matig functioneren al na 45 minuten naar de kant gehaald in het duel met Bayern München (1-2). Hij dreigt zijn basisplaats kwijt te raken aan Joshua Brenet.

Afgelopen zomer leek Willems een transfer te maken. Naar eigen zeggen was hij in gesprek met een aantal clubs, maar volgens het AD zaten daar geen grote clubs bij. Bij PSV hopen ze het contract van Willems, dat nog loopt tot medio 2017, te verlengen in de hoop dat de vleugelverdediger straks niet gratis de deur uitloopt in Eindhoven.