'Mikel kan tien jaar na enorme transferrel alsnog naar Manchester'

'Mikel kan tien jaar na enorme transferrel alsnog naar Manchester'

28-11-2016 23:59
7

José Mourinho wil zakendoen met zijn oude club Chelsea. De manager heeft zijn zinnen gezet op de komst van John Obi Mikel in januari naar Manchester United, meldt The Sun.

Mikel (29) was tien jaar geleden ook al dichtbij een transfer naar Old Trafford en zijn komst werd zelfs definitief aangekondigd door de club, die een akkoord had bereikt met het Noorse Lyn Oslo voor vier miljoen pond. Mikel poseerde zelfs al in het United-shirt. Maar de club had buiten de zaakwaarnemers om gehandeld en Chelsea claimde ondertussen wél een akkoord te hebben met de managers van Mikel.

Wedden

Meer odds

Een enorme transferrel barstte vervolgens los. Mikel reisde af naar Londen om aan Sky Sports te vertellen dat hij onder druk zijn handtekening had gezet bij United en dat hij liever voor Chelsea wilde spelen. Uiteindelijk betaalde Chelsea twaalf miljoen pond aan Manchester United en vier miljoen pond aan Lyn, waarmee de zaak werd opgelost.

Mourinho ziet in Mikel, die een aflopend contract heeft bij Chelsea en in januari goedkoop is op te halen, de ideale defensieve middenvelder die Paul Pogba beter moet laten presteren.