Als de optie zich voordoet, zal ik zeker over Heerenveen nadenken

"Als de optie zich voordoet, zal ik zeker over Heerenveen nadenken"

02-12-2016 11:13
2

SC Heerenveen kan een poging wagen bij Oussama Assaidi. De 28-jarige oud-speler van de Friezen zit momenteel zonder club en heeft warme gevoelens overgehouden aan zijn voormalige werkgever. Afgelopen weekend was de aanvaller even terug in het Abe Lenstra Stadion.

"Als de optie zich voordoet, zal ik zeker over Heerenveen nadenken", zegt hij in gesprek met Heerenveen TV. "Maar op dit moment speelt er niets." De Marokkaan verruilde in 2012 Heerenveen voor Liverpool, maar zit na omzwervingen bij Stoke City en Al Ahli zonder club. "Ik denk dat ik veel beter ben dan toen. Ik heb meer ervaring."

Bovendien is Assaidi naar eigen zeggen fit. "Ik train ontzettend hard. Wedstrijdritme heb ik niet, dat kan ik beamen. Voetballen verleer ik niet. Zeker een technische speler als ik. Ik heb een paar wedstrijden nodig en dan ben ik weer op niveau."

Voor even was Assaidi vorig weekend terug bij zijn oude club. "Fantastisch! Hier en daar ben ik een paar oude bekenden tegengekomen. Het team is veranderd, maar ik merk aan alles dat ik niet ben vergeten. Er was veel belangstelling voor mij en daar ben ik blij mee."