Feyenoord komt met onverwacht contractnieuws: Van Bronckhorst verlengt

Feyenoord komt met onverwacht contractnieuws: Van Bronckhorst verlengt

06-12-2016 22:05
10

Giovanni van Bronckhorst blijft hoofdtrainer van Feyenoord. De Rotterdamse club maakt dinsdagavond bekend dat er een principeakkoord is bereikt over verlenging van het contract.

Van Bronckhorst zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuw, tweejarig contract in De Kuip. "Het is duidelijk dat ik het erg naar mijn zin heb bij Feyenoord. De club als geheel maar zeker ook als staf en selectie hebben we stappen gezet en ik zie bovendien nog volop mogelijkheden om ons door te ontwikkelen", reageert hij op de Feyenoord-website.

De Rotterdammers zijn onder leiding van Van Bronckhorst bezig aan een goed seizoen. Na vijftien speelronden wordt de koppositie in de Eredivisie gedeeld met Ajax (36 punten). Van Bronckhorst: "Als blijkt dat alle partijen tevreden zijn, ligt het uiteraard voor de hand om ook na dit seizoen door te gaan."

Martin van Geel laat weten dat 'de gesprekken over een verlenging in een goede professionele sfeer zijn verlopen'. "En we zijn blij dat de uitkomst is dat hij langer blijft", zegt de technisch directeur. "De samenwerking van Giovanni met alles en iedereen bij Feyenoord is uitstekend. Hij past in de visie van Feyenoord. Het is mooi dat we met hem het huidige sportieve beleid kunnen continueren."