De Boer-opvolger moet waken voor Simeone: 'Ik word trainer van Inter'

De Boer-opvolger moet waken voor Simeone: 'Ik word trainer van Inter'

08-12-2016 16:58
2

Diego Simeone heeft het gemunt op de functie van trainer van Internazionale. De Spanjaard is nu in dienst van Atlético Madrid, maar wil terugkeren bij de club waarvoor hij als speler de UEFA Cup won. Nu is Stefano Pioli de trainer. Hij nam het onlangs over van de ontslagen Frank de Boer.

Zijn zoon Giovanni Simeone claimde vorige week dat de coach van Atlético ongetwijfeld terugkeert bij Inter. Giovanni speelt zelf in de Serie A, voor Genoa. "Hij is mijn zoon, dus natuurlijk praat ik met hem over dit soort dingen. Dat is normaal. Dat doe ik met hem, mijn dochter, mijn vrouw, mijn vader", somt Simeone op in de Spaanse media.

"Iedereen weet het: ooit zal ik de coach van Inter zijn. Dat is niks nieuws, is ook geen geheim", aldus Simeone. Hij wil benadrukken dat zijn toekomst bij Atlético niet in twijfel is getrokken. Hij draait namelijk prima met de Madrilenen, die zelfs boven Bayern München in de Champions League-groep eindigden. "Ik heb niks te zeggen over mijn toekomst, ik denk dat alles heel helder is."