'Real Madrid wil nieuwe Galáctico: vizier op Dortmund en Juventus'

'Real Madrid wil nieuwe Galáctico: vizier op Dortmund en Juventus'

24-12-2016 21:39
28

Real Madrid kreeg eerder deze week te horen dat het in de zomer van 2016 mag investeren in nieuwe spelers - en dus is het speculeren over aankopen volop begonnen in Spanje. Voorzitter Florentino Pérez wil minimaal één superster, een zogenaamde Galáctico, gaan toevoegen aan het sterrenensemble van trainer Zinedine Zidane. 

Twee namen zingen inmiddels rond in stadion Santiago Bernabéu. Volgens sportkrant AS wil De Koninklijke Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) óf Juventus-aanvaller Paulo Dybala inlijven. Aubameyang wordt al het gehele jaar aan Real gelinkt. De Afrikaanse goalgetter maakt er geen geheim van dat het voor hem een droom zou zijn om het witte shirt van de regerend Champions League-kampioen te dragen. De 23-jarige Dybala (foto) ligt tot 2020 vast in Turijn. De Argentijn moet minimaal 90 miljoen euro kosten. 

Wedden

Meer odds

Zidane heeft inmiddels al te horen gekregen welke spelers er zullen moeten sneuvelen om de nieuwe Madrileense superster te kunnen betalen. Isco en James Rodriguez mogen vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Voor beide spelers is veel interesse uit de Premier League en de Serie A. 

Lees ook: Real Madrid krijgt gelijk en mag in de zomer tóch met miljoenen gaan smijten