'Chelsea hoort van Real Madrid-interesse en komt met riant voorstel voor ster'

'Chelsea hoort van Real Madrid-interesse en komt met riant voorstel voor ster'

30-12-2016 11:28
1

Chelsea is bang dat Thibaut Courtois wordt verleid door een andere grootmacht. De Londense club wil het contract van de doelman daarom flink opwaarderen, om de Belg uit de handen van onder meer Real Madrid te houden.

Spaanse media melden vrijdag dat Courtois bovenaan de verlanglijst staat bij Real Madrid. De Koninklijke zou hem aan het einde van het seizoen weer terug willen halen naar de Spaanse hoofdstad, nadat hij eerder al uitkwam voor aartsrivaal Atletico Madrid. Real Madrid wil diep in de buidel tasten voor de Rode Duivel en hem met een niet te weigeren bod overtuigen.

Courtois ligt nog tot en met de zomer van 2019 vast bij Chelsea en terwijl de interesse van Real lonkt, willen de Londenaren hem koste wat kost behouden. The Blues zijn van plan dan ook zo snel mogelijk met Courtois om de tafel te zitten om te praten over een contractverlenging, schrijft Het Laatste Nieuws. Chelsea is van plan om zijn salaris flink te verhogen en hoopt Real Madrid daarmee te snel af te zijn. Chelsea probeerde vorig seizoen al zijn verbintenis open te breken, maar Courtois ging daar toen niet op in.