'PSV-deal bijna in kannen en kruiken; nieuwe manager kan roet in eten gooien'

'PSV-deal bijna in kannen en kruiken; nieuwe manager kan roet in eten gooien'

01-01-2017 18:07
14

De transfer van PSV'er Luciano Narsingh naar Swansea City is bijna in kannen en kruiken, maar Paul Clement - die zo goed als zeker de nieuwe manager wordt van de club - kan nog roet in het eten gooien. Dat meldt Wales Online zondag. 

Zaterdag werd bekend dat Swansea zich officieel in Eindhoven heeft gemeld om te onderhandelen over Narsingh, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt. PSV is daarom bereid om de vleugelaanvaller te verkopen voor een interessant bedrag. Over een paar maanden kan Narsingh immers gratis en voor niets vertrekken. 

De hekkensluiter van de Premier League en de nummer drie van de Eredivisie lijken er nu al zo goed als uit te zijn, maar in de komende dagen zal blijken of de transfer van de Oranje-international écht doorgang vindt. Clement zal zijn goedkeuring moeten geven voor de deal. De Engelse manager wordt maandag of dinsdag gepresenteerd als opvolger van Bob Bradley. Momenteel is Clement nog bij Bayern München werkzaam, als rechterhand van Carlo Ancelotti. 

Lees ook: 'Swansea City meldt zich bij PSV voor aanvaller van vijf miljoen euro'