'Swansea City meldt zich bij PSV voor aanvaller van vijf miljoen euro'

'Swansea City meldt zich bij PSV voor aanvaller van vijf miljoen euro'

31-12-2016 14:50
14

De kans is groot dat PSV in januari afscheid neemt van Luciano Narsingh. De vleugelaanvaller heeft een aflopend contract en ziet de belangstelling langzaam op gang komen.

Inmiddels is één club concreet geworden. Het gaat volgens het Eindhovens Dagblad om Swansea City, dat de 26-jarige aanvaller in de winterse transferperiode hoopt over te nemen. De vraagprijs van PSV ligt rond de vijf miljoen euro. Het is niet ondenkbaar dat de transfer van Narsingh snel wordt afgerond.

PSV is immers bereid om mee te werken als het juiste bod op tafel komt, terwijl Narsingh zelf ook toe is aan een nieuwe uitdaging. Zodra er een persoonlijk akkoord tussen hem en Swansea wordt gesloten, kan het snel gaan.

Mocht Narsingh kiezen voor Swansea, dan komt hij terecht bij de hekkensluiter van de Premier League. Onlangs werd manager Bob Bradley ontslagen en een opvolger is nog niet aangesteld. In Wales spelen twee landgenoten: Leroy Fer en Mike van der Hoorn. Ook Premier League-club Burnley zou op de achtergrond nog interesse hebben.