Update: Celtic-manager Rodgers trekt handen af van overbodige Serero

Update: Celtic-manager Rodgers trekt handen af van overbodige Serero

03-01-2017 20:06
13

Celtic wil Thulani Serero van zijn uitzichtloze situatie bij Ajax verlossen. Dat meldt de Daily Record dinsdag op basis van berichten uit Zuid-Afrika.

Verwacht wordt dat Serero of op huurbasis vertrekt bij Ajax, of zijn contract laat ontbinden om zo de zoektocht naar een nieuwe werkgever te vereenvoudigen. Naast Celtic zijn er nog een aantal clubs geïnteresseerd: het Reading van Jaap Stam, Ligue 1-club Bordeaux en een aantal Zuid-Afrikaanse clubs.

Bij Ajax heeft Serero geen enkele toekomst meer. Onder Frank de Boer kende de Zuid-Afrikaan nog een succesvolle periode als breker op het middenveld, maar inmiddels is hij zo ver afgezakt dat hij niet eens meer een rugnummer heeft bij de Amsterdammers. Afgelopen zomer was hij nog dichtbij een transfer naar APOEL Nicosia, maar omdat de interesse zo laat kwam zei hij 'nee'.

Update 20.06: Celtic-manager Brendan Rodgers heeft geen plannen om Thulani Serero naar Celtic te halen. De overbodige middenvelder van Ajax zou naast Girondins Bordeaux, Reading en clubs uit thuisland Zuid-Afrika ook de aandacht van de Schotse kampioen getrokken hebben, maar Rodgers spreekt dat tegen. Dat laten bronnen rond de manager van Celtic weten aan The Sun.