De Boer weigert: 'Twee dagen later meldden ze zich al bij mijn zaakwaarnemer'

De Boer weigert: 'Twee dagen later meldden ze zich al bij mijn zaakwaarnemer'

04-01-2017 21:09
3

Frank de Boer had twee dagen na zijn ontslag bij Internazionale alweer aan de slag gekund bij een andere club. Die kans liet de oud-trainer van Ajax lopen.

"Twee dagen na mijn ontslag bij Internazionale waren er al een paar clubs die zich meldden bij Guido Albers, mijn zaakwaarnemer", vertelt De Boer aan FOX Sports. Een snelle doorstart zag hij echter niet zitten. "Op dat moment had ik er helemaal geen zin in. Veel clubs komen langs, maar Inter is internationaal gewoon een hele grote club."

De Boer heeft zijn moeilijke momenten gekend na het gedwongen vertrek bij Inter. Na 85 dagen was zijn Italiaanse avontuur voorbij. Ook voor zijn assistenten Orlando Trustfull en Michel Kreek was dat lastig.

"Dat vind ik nog het ergste", zegt De Boer. "De mensen die met me meegereisd zijn heb ik in de steek gelaten. Zo voelde dat. De hoofdtrainer verdient veel meer, krijgt ook het meest op zijn bord, maar zij geven alles op. Dan moet je na 85 dagen je biezen pakken. Een heel gedoe, bijvoorbeeld met hun huizen. Dat doet me wel wat."