Hechte band met Advocaat bij Feyenoord: 'Die boost had ik zeker nodig'

Hechte band met Advocaat bij Feyenoord: 'Die boost had ik zeker nodig'

11-06-2020 10:37 Laatste update: 10:48
45

Tyrell Malacia is blij dat hij nog een jaar onder trainer Dick Advocaat mag spelen bij Feyenoord. De linksback heeft in korte tijd een hechte band met de 72-jarige coach opgebouwd.

"Hij heeft veel met mij gesproken en hij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Die boost had ik zeker nodig en dat heeft me goed gedaan. Ik ben zeker blij dat hij nog een jaar de trainer van Feyenoord is", zegt Malacia in gesprek met RTV Rijnmond.

Wedden

Meer odds

Advocaat zal op zijn beurt ook wel blij zijn met Malacia, want de laatste twaalf wedstrijden waarin de linksback in actie kwam werden niet verloren. "Ik hoorde het. Sinds ik speel, hebben we in de competitie nog niet verloren. Het draait natuurlijk om het team, maar ik kijk natuurlijk ook naar mijn prestaties. Het ging zeker lekker", aldus Malacia, die de coronastop ook heeft aangegrepen om zijn lange haren af te knippen (zie onderstaande video).

"Ik zeg je eerlijk: ik weet niet of mensen mij nu wel of niet herkennen. Ik hoor wel veel van mensen dat ze pas later zien dat ik het ben", aldus Malacia.