'Vervloekte' Drake voorspelt WK-winst Argentinië

Buitenspel: 'vervloekte' Drake boezemt Argentinië angst in met WK-voorspelling

18 december om 09:25

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Argentinië vreest voor 'Drake-vloek'
Drake heeft zijn voorspelling gedaan: Argentinië verslaat Frankrijk in de WK-finale. Een uitspraak die menig Argentijn angst in zal boezemen, er zou namelijk een vloek rusten op de Canadese rapper. 

Er gaat momenteel een video rond op social media waarin Drake het samen met een vriend heeft over de WK-finale van zondagmiddag. In het filmpje vertelt hij dat hij Argentinië ziet winnen. Een riskante uitspraak. Het is immers al een aantal keer gebeurd dat de ploeg die gesteund werd door de rapper het daaropvolgende duel verliest. Er zijn voorbeelden van spelers die vlak voor een belangrijk duel poseerde met de muziekster, waarna ze ten onder gingen op het moment suprême

 AS Roma ging ruim drie jaar terug al eens op ludieke wijze in op de zogenaamde ‘Drake-vloek’. Om 16.00 uur is het aan de Argentijnen om deze te verbreken. Dan is de aftrap.