VoetbalPrimeur

Colofon


De redactie van VoetbalPrimeur is gevestigd op

Joop Geesinkweg 909
1114 AB
Amsterdam

Emailadres: info@voetbalprimeur.nl

VoetbalPrimeur.nl is een handelsnaam van Voetbalprimeur B.V.

Hoofdredacteur

Dennie van Laar - dennie@voetbalprimeur.nl
Dennie’s eigen voetbalcarrière kwam op 21-jarige leeftijd abrupt ten einde, maar hiermee verloor hij de liefde voor de sport allerminst. Zijn passie in het veld trekt hij moeiteloos door buiten de lijnen. Hierbij heeft hij een grote voorliefde ontwikkeld voor de bijzondere verhalen in de krochten van het (internationale) voetbal. Dat hij sinds 2022 onderdeel is van VP is zoals onze grootste voetballegende zou zeggen niet meer dan 'logisch'.

Adjunct-hoofdredacteur

Ruben Winkels - ruben@voetbalprimeur.nl
Door de wol geverfd, gepokt en gemazeld: geef het beestje een naam. Feit is dat Ruben al sinds 2012 verbonden is aan VoetbalPrimeur, eerst als redacteur en tegenwoordig als lid van de hoofdredactie. De nieuwslijst is zijn domein, maar je ziet zijn gezicht ook zeer regelmatig voorbijkomen in de podcasts en videoproducties van VP.

Redactie

Teun Buis
Al op jonge leeftijd zat Teun op zondagavond steevast klaar voor de Eredivisie-samenvattingen. Het is dan ook geen verrassing dat hij zich nog altijd bezig houdt met zijn passie. Sinds begin 2016 maakt hij deel uit van VoetbalPrimeur.

Lars Teunissen
De eerste klasse zondag is voor Lars het hoogst haalbare, al volgt hij alles daarboven op de voet. Sinds hij kon lopen is de bal aan hem verbonden, waardoor het logisch is dat hij in 2021 bij VoetbalPrimeur aanklopte. Als stagiair groeide hij door tot redacteur én camjo.

Nordin 't Hart
Sinds kleins af aan is Nordin al helemaal gek van voetbal. Hij droomde dan ook al vroeg van een loopbaan als voetbaljournalist. In 2020 begon Nordin bij VoetbalPrimeur. Ondertussen rent hij ook nog elke zaterdag op de amateurvelden.