Colofon

De redactie van VoetbalPrimeur is gevestigd op

Gedempt Hamerkanaal 161
1021KP
Amsterdam

Emailadres: info@voetbalprimeur.nl

VoetbalPrimeur.nl is een handelsnaam van Sportsweb International B.V.

Hoofdredacteur
Jelmer van der Dussen - jelmer@voetbalprimeur.nl

Als voetballer al op vroege leeftijd in de vergetelheid geraakt bij SV Houten, maar door het gebrek aan eigen kwaliteit op het veld alleen maar meer gaan houden van het voetbal in de stadions. Denkt nog vaak terug aan zijn eerste bezochte Europese wedstrijd: FC Utrecht-Auxerre (0-0). Sinds 2006, twee jaar na de oprichting van VoetbalPrimeur, in verschillende periodes en functies actief geweest voor VP.

Adjunct-hoofdredacteur
Ruben Winkels - ruben@voetbalprimeur.nl

Ploeterend op de Achterhoekse amateurvelden bleek al snel dat Ruben het niet ging halen als profvoetballer. Erover schrijven gaat hem beter af. Sinds 2012 is hij met veel plezier verbonden aan VoetbalPrimeur, eerst als redacteur en tegenwoordig als adjunct-hoofdredacteur.

Redactie
Teun Buis
Al op jonge leeftijd zat Teun op zondagavond steevast klaar voor de Eredivisie-samenvattingen. Het is dan ook geen verrassing dat hij zich nog altijd bezig houdt met zijn passie. Sinds begin 2016 maakt hij deel uit van VoetbalPrimeur.

Tim van Duijn
De liefde voor de bal is bij Tim ontstaan toen hij een jaar of twaalf was. Hij ging voetballen bij Quick Boys in Katwijk en bezocht samen met z'n vader voetbalwedstrijden. Hij bleek talent te hebben voor schrijven en sinds drie jaar schrijft hij voor VoetbalPrimeur.

Hein Nooijens
Voetbal en taal, daar draait het bij Hein al zijn hele leven om. Na het afronden van zijn studie Nederlandse Taal & Cultuur was schrijven over voetbal een logische carrièrestap: en dus meldde Hein zich in 2017 op de VoetbalPrimeur-redactie. De nachtmerrie van elke voetbalquizmaster en tegen beter weten in fan van FC Den Bosch.