Voetbalprimeur

Colofon

De redactie van VoetbalPrimeur is gevestigd op

Joop Geesinkweg 909
1114 AB
Amsterdam

Emailadres: info@voetbalprimeur.nl

VoetbalPrimeur.nl is een handelsnaam van Sportsweb International B.V.

Hoofdredacteur

Dennie van Laar - dennie@voetbalprimeur.nl
Dennie’s eigen voetbalcarrière kwam op 21-jarige leeftijd abrupt ten einde, maar hiermee verloor hij de liefde voor de sport allerminst. Zijn passie in het veld trekt hij moeiteloos door buiten de lijnen. Hierbij heeft hij een grote voorliefde ontwikkeld voor de bijzondere verhalen in de krochten van het (internationale) voetbal. Dat hij sinds 2022 onderdeel is van VP is zoals onze grootste voetballegende zou zeggen niet meer dan 'logisch'.

Adjunct-hoofdredacteur

Ruben Winkels - ruben@voetbalprimeur.nl
Ploeterend op de Achterhoekse amateurvelden bleek al snel dat Ruben het niet ging halen als profvoetballer. Erover schrijven gaat hem beter af. Sinds 2012 is hij met veel plezier verbonden aan VoetbalPrimeur, eerst als redacteur en tegenwoordig als adjunct-hoofdredacteur.

Redactie

Teun Buis
Al op jonge leeftijd zat Teun op zondagavond steevast klaar voor de Eredivisie-samenvattingen. Het is dan ook geen verrassing dat hij zich nog altijd bezig houdt met zijn passie. Sinds begin 2016 maakt hij deel uit van VoetbalPrimeur.

Tim van Duijn
De liefde voor de bal is bij Tim ontstaan toen hij een jaar of twaalf was. Hij ging voetballen bij Quick Boys in Katwijk en bezocht samen met z'n vader voetbalwedstrijden. Hij bleek talent te hebben voor schrijven en sinds drie jaar schrijft hij voor VoetbalPrimeur.

Lars Teunissen
De eerste klasse zondag is voor Lars het hoogst haalbare, al volgt hij alles daarboven op de voet. Sinds hij kon lopen is de bal aan hem verbonden, waardoor het logisch is dat hij in 2021 bij VoetbalPrimeur aanklopte. Als stagiair groeide hij door tot redacteur.

Nordin 't Hart
Sinds kleins af aan is Nordin al helemaal gek van voetbal. Hij droomde dan ook al vroeg van een loopbaan als voetbaljournalist. In 2020 begon Nordin bij VoetbalPrimeur. Ondertussen rent hij ook nog elke zaterdag op de amateurvelden.