Tip de redactie

VoetbalPrimeur

Tip de redactie

Wil jij onze redactie op de hoogte brengen van een nieuwtje dat nog niet op VoetbalPrimeur staat? Dat kan!

Middels het onderstaande formulier kun je ons tippen doormiddel van het doorgeven van een link of een volledig bericht. Zoals je weet hechten we veel waarde aan de betrouwbaarheid van ons nieuws. Om die reden is het vermelden van een bron verplicht. Deze bron moet voor de redactie te verifiëren zijn, anders zullen we het bericht niet plaatsen.

Jouw nieuwtje doorgeven kan op twee manieren. Je kunt ons natuurlijk de link van het bericht bij de originele bron toesturen, maar je kunt ook in de huid van een journalist kruipen en er zelf een nieuwsbericht over schrijven.

Zoals bekend zijn alle nieuwsberichten op VoetbalPrimeur door de redactie geschreven. Stuur ons daarom geen berichten die letterlijk gekopieerd zijn van andere websites of kranten. Mocht je geen behoefte voelen om zelf een bericht te schrijven over jouw gevonden onderwerp, stuur ons dan de link toe, dan gaat één van onze redacteuren ermee aan de slag.

Logischerwijs garandeert de redactie van VoetbalPrimeur niet dat je ingezonden nieuws ook daadwerkelijk geplaatst wordt. Daarnaast kan het zo zijn dat terwijl jij ons tipt over een onderwerp, net een VoetbalPrimeur-redacteur er zelf mee aan de slag is.

Uiteraard zullen je persoonlijke gegevens vertrouwelijk worden behandeld en in geen geval aan derden worden verstrekt.

Gebruik voor vragen, opmerkingen of klachten niet het onderstaande formulier, maar zoek contact met de redactie via het daarvoor bedoelde contactformulier.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!