Transfergeruchten

Transfergeruchten

De laatste transfergeruchten uit binnen- en buitenland. Elke dag vind je hier de meest spraakmakende transfergeruchten uit de voetbalwereld!

Clubs uit Saudi-Arabië en Qatar dromen van komst Ronaldo

Gisteren, 09:47 3

Hoewel de storm rond Cristiano Ronaldo is gaan liggen, is een vertrek bij Manchester United nog altijd niet uitgesloten. Verschillende clubs informeren volop naar de Portugese ster, waaronder clubs uit Saudi-Arabië en Qatar. Zij zouden Ronaldo dolgraag aan boord willen halen. (Metro)

Ajax aast op Kadioglu na transformatie

23 september - 17:09 8

Ajax toont niet voor het eerst interesse in Ferdi Kadioglu. De Turkse international, die doorbrak bij NEC, heeft bij Fenerbahçe een transformatie ondergaan. Hij is dit seizoen een vaste waarde als links- en rechtsback. Scouts van de Amsterdammers houden hem in de gaten. (CNN Türk)

Maand van de waarheid voor Van de Beek

23 september - 08:54 5

Voor Donny van de Beek wordt oktober een spannende maand. Erik ten Hag kan die maand de knoop doorhakken over de toekomst van de middenvelder. Manchester United speelt in oktober minimaal negen wedstrijden. Wanneer Van de Beek amper tot niet aan het spelen komt, bestaat de kans dat er wordt nagedacht over een vertrek. (Manchester Evening News)

AC Milan zet Ajacied Kudus hoog op de verlanglijst

22 september - 12:29 27

AC Milan heeft Mohammed Kudus voor aankomend jaar hoog op de verlanglijst gezet. De club informeert al voorzichtig naar de speler van Ajax, die onder Alfred Schreuder ontpopt is tot basisspeler. Het contract van Kudus loopt nog tot de zomer van 2025. (Tuttosport)

Ook AC Milan volgt prestaties Sangaré bij PSV

21 september - 08:53 26

Vanuit de Premier League is er veel interesse, maar Ibrahim Sangaré staat ook op het lijstje bij AC Milan. De kampioen van Italië volgt de verrichtingen van de PSV'er op de voet. Sangaré verlengde onlangs zijn contract tot medio 2027, maar mag volgend jaar weer voor een vastgesteld bedrag vertrekken. (Calciomercato)

Ten Hag wil Schmidt beroven van talentvolle spits

20 september - 20:58 7

Erik ten Hag wil Roger Schmidt beroven van spits Gonçalo Ramos. De Portugese aanvaller is bij Benfica goed begonnen aan het seizoen en dat is Manchester United ook opgevallen. Doordat United deze zomer al groot geld heeft uitgegeven op de transfermarkt, zijn de mogelijkheden voor Ten Hag wel beperkt in de winter. (The Sun)