Transfergeruchten

Transfergeruchten

De laatste transfergeruchten uit binnen- en buitenland. Elke dag vind je hier de meest spraakmakende transfergeruchten uit de voetbalwereld!

Manchester United bepaalt vraagprijs Varane (30)

27 november - 13:55 5

Manchester United staat open voor een vertrek van Raphaël Varane, die met zijn jaarsalaris van naar verluidt zeventien miljoen euro zwaar op de begroting drukt. De Franse verdediger (30) moet een transfersom van twintig tot dertig miljoen euro opleveren. Bayern München heeft interesse. Varane valt onder United-manager Erik ten Hag buiten de boot. (Abendzeitung München)

Ten Hag wil Antony behouden bij Man United

14 november - 09:57 20

Erik ten Hag wil Antony nog niet laten vertrekken in de winter. De Braziliaan kent geen gelukkig huwelijk bij Manchester United, maar de Nederlandse manager blijft 'een groot fan' van de vleugelaanvaller. De club hield al rekening met het feit dat Antony Old Trafford in januari zou verlaten. Hier wil Ten Hag dus een een stokje voor steken. (Football Insider)

Saudi-Arabië richt pijlen op De Bruyne

31 oktober - 08:55 6

De beleidsbepalers van de Saudi Pro League hebben hun pijlen gericht op Manchester City-middenvelder Kevin De Bruyne, die als volgende grote speler de stap naar Saudi-Arabië moet maken. De 32-jarige Belg moet omgerekend een kleine zestig miljoen euro kosten. Het is onduidelijk of De Bruyne oren heeft naar een transfer naar het Midden-Oosten. (Football Insider)