De Vrij loopt uit contract bij Inter

De Vrij loopt uit contract bij Inter: 'Hij kan bij alle topclubs in Europa spelen'

19 december om 15:26

De zaakwaarnemer van Stefan de Vrij kan nog geen uitsluitsel geven over zijn toekomst bij Internazionale. De dertigjarige verdediger heeft een aflopend contract in Milaan.

De Vrij speelt sinds 2018 voor Inter, dat hem destijds transfervrij overnam van SS Lazio. De Oranje-international groeide uit tot steunpilaar in de defensie van I Nerazzurri, maar over een halfjaar is hij transfervrij. Zijn zaakwaarnemer denkt dat De Vrij voor veel clubs een aanwinst zou zijn.

"De Vrij kan voor alle topclubs in Europa spelen", stelt Federico Pastorello in gesprek met Tuttomercatoweb. "Hij heeft veel ervaring en is tactisch ijzersterk. Hij is een extreem intelligente jongen en dat zie je terug op het veld. Hij is een speler die overal kan spelen. Aan het einde van het jaar zullen veel clubs zoeken naar een centrale verdediger. Er zullen kansen genoeg zijn. Hij kijkt echter niet alleen naar het contractuele aspect, maar naar veel elementen."

Inter zou graag verder willen met de oud-Feyenoorder, die hetzelfde kan blijven verdienen. Of De Vrij instemt met het voorstel, is nog niet duidelijk. Volgens Italiaanse geruchten hoopt Antonio Conte op een hereniging bij Tottenham Hotspur. "Er zullen aanbiedingen komen", beseft Pastorello. "Hij is een zeer attente jongen, die alle opties goed zal afwegen. Hij wordt binnenkort vader, ook daar zal hij rekening mee houden. Blijven bij Inter is absoluut een mogelijkheid."