'Pavard maakt zichzelf onmogelijk: selectie beschuldigt hem van lekken naar media'

'Dissonant bij Frankrijk krijgt hele selectie tegen zich na ruzie met Deschamps'

20 december om 21:46
Laatste update: 20 december om 21:52

Benjamin Pavard zou enorm boos zijn op de Franse bondscoach Didier Deschamps. De trainer en rechtsback zouden volgens Mundo Deportivo een hoogoplopende discussie hebben gehad tijdens en na de WK-finale.

Volgens de Spaanse sportkrant zou de verdediger van Bayern München vanaf de bank wat opmerkingen gemaakt hebben over de spelers die op het veld stonden tijdens de WK-finale. Dit zou bij zowel Deschamps als de teamgenoten die op de bank zaten in het verkeerde keelgat zijn geschoten. De trainer zou op een boze toon verhaal zijn gaan halen bij Pavard en zijn teamgenoten zouden beschuldigingen richting hem hebben geuit over het lekken naar de media.

Eerder zou Pavard het ook al aan de stok hebben gekregen met onder andere Ousmane Dembélé. Deze ruzie kwam onder andere door de slechte prestaties van de rechtsback in de openingswedstrijd tegen Australië. Pavard is daarna ook niet meer opgesteld door Deschamps. De beschuldigingen omtrent het lekken naar de media komen vanwege de goede band die de rechtsback heeft met L’Équipe-journalist Romain Molina. De spelers zouden denken dat Pavard via zijn vriend verschillende verhalen uit de kleedkamer naar de media heeft doorgespeeld.