Neville lovend over Manchester United

'Manchester United kon het zich niet veroorloven om deze wedstrijd te verliezen'

23 december om 08:10

Clubicoon Gary Neville heeft weer ouderwets genoten van Manchester United, dat woensdag met 2-0 van Burnley wist te winnen in de League Cup. De ploeg van manager Erik ten Hag maakte indruk in binnen- en buitenland.

"Dat was enorm van Manchester United", zegt Neville bij Sky Sports. "Ze konden het zich niet veroorloven om deze wedstrijd te verliezen. Dit is hun beste kans om een prijs te winnen, naar die tijd moeten ze weer terug. Erik ten Hag moet prijzen winnen. Het is vijf jaar geleden, dus dit is voor hem de beste kans."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester United

  • logo

    Fulham

Manchester United blijkt minimaal last te hebben van de afwezigheid van Cristiano Ronaldo, die door de achterdeur is vertrokken. Neville: "Het enige wat Manchester United kon doen, was een streep zetten onder de Ronaldo-affaire. Ze hebben het heel snel afgehandeld en de manier waarop het is geëindigd, is het beste voor beide partijen."

"Het is triest dat het zo is geëindigd, maar het was onvermijdelijk, het moest gebeuren. Hij gaat ergens anders voetballen, hopelijk doet hij het heel goed en kan Manchester United onder Ten Hag verder."