De mogelijke overname van Manchester vormt geen obstakel voor verlenging Rashford

Opluchting in Manchester: mogelijke overname vormt geen obstakel

20 februari om 11:11

De mogelijke overname van Manchester United vormt geen obstakel voor de contractonderhandelingen met Marcus Rashford. De man in vorm gaat binnenkort nieuwe gesprekken tegemoet met zijn club om wellicht een extra jaar aan zijn verblijf toe te voegen. De spits wordt beschouwd als een integrale speler voor de toekomst van de ploeg.

The Athletic meldde dit op maandagochtend in de rubriek Ornstein on Monday. Het contract van Rashford verloopt in de zomer van 2024, maar daar wil United graag verandering in brengen. Ook Erik ten Hag hoopt dat de aanvaller binnenboord blijft voor Manchester United. De mogelijke overname van de club vormt in ieder geval geen obstakel, aldus The Athletic.

Rashford is een belangrijke kracht voor Ten Hag. De aanvaller was dit Premier League-seizoen goed voor veertien doelpunten in 24 wedstrijden. Naast de spits, is de club ook in onderhandelingen met David de Gea, Luke Shaw en Diogo Dalot. De eerstgenoemde heeft een contract dat aan het eind van dit seizoen afloopt. In Manchester hopen ze de sterkhouders van de 3-0 overwinning op Leicester City te kunnen behouden voor aankomende seizoenen.