'Man United lijkt Real Madrid te snel af te zijn'

'Ten Hag krijgt fijn nieuws: Man United lijkt Real Madrid te snel af te zijn'

22 februari om 22:12

Het heeft er alle schijn van dat Alejandro Garnacho zijn krabbel gaat zetten onder een nieuw contract bij Manchester United. Dat meldt kwaliteitskrant The Times. De Argentijnse aanvaller wordt ook gevolgd door Real Madrid, maar The Red Devils lijken niet te hoeven vrezen voor een vertrek.

Garnacho heeft nu nog een contract tot medio 2024 in Manchester. Hij verdient hij nog 'maar' 31.000 euro per maand. United wil zijn contract dus op gaan waarderen en verlengen. Volgens The Times gaat dat bijna werkelijkheid worden. Het achttienjarige talent staat op het punt om een nieuwe vijfjarige verbintenis te ondertekenen.

De club van Erik ten Hag wil Real Madrid daarmee te snel af zijn. De Koninklijke hield de situatie van Garnacho namelijk in de gaten en was bereid om toe te slaan als dat kon. Nu de jeugdinternational een langdurig contract lijkt te ondertekenen, is de kans op een transfer uiteraard aanzienlijk geslonken.

Onder Ten Hag is Garnacho doorgebroken bij United. De buitenspeler mag vooral invallen bij de nummer drie van de Premier League, al krijgt hij soms ook de kans in de basis.