'Geduw en getrek' tussen Van Seumeren en Klaiber: 'Je weet hoe dat gaat'

'Geduw en getrek' tussen Van Seumeren en Klaiber: 'Je weet hoe dat gaat'

20-03-2023 07:36 Laatste update: 08:35
52

Frans van Seumeren heeft spijt van zijn woede-uitbarsting in de kleedkamer van FC Utrecht. Daarbij kwam het tot een handgemeen met Sean Klaiber. 'Vader en zoon', zo vertelt de clubeigenaar, hebben het de volgende ochtend uitgepraat.

Na de late 1-2 van Go Ahead Eagles in Utrecht stormde Van Seumeren naar de kleedkamer om een tirade af te steken, die hard aankwam bij de geëmotioneerde selectie. Het werd zelfs even fysiek met Klaiber. Enkele spelers moesten de twee uit elkaar halen.

"Het was een stevige woordenwisseling met wat geduw over en weer. Je weet hoe dat gaat", vertelt Van Seumeren aan De Telegraaf. De kou is inmiddels wel weer uit de lucht. "Ik heb met Sean zondag even apart gezeten en het is allemaal uitgesproken."

"We zijn goede vrienden van elkaar en het is altijd heel fysiek tussen ons. Ik geef hem ook wel eens zomaar een knuffel. En ik heb ooit meegemaakt, dat ik ergens liep en dat er ineens iemand in mijn nek hing. Dat was dan Sean. Nu liepen de emoties even hoog op, maar ik heb mijn excuses gemaakt en het is weer helemaal goed tussen ons."

Van Seumeren, die zegt nóóit meer naar de kleedkamer te gaan, denkt niet aan vertrekken, zoals Henk Fraser eerder dit seizoen wel deed na een fysieke aanvaring met Amin Younes. "Ik denk dat je deze situaties niet met elkaar kunt vergelijken", zegt hij. "Ook niet, omdat Sean het heel anders heeft beleefd door onze onderlinge relatie. Je zou het kunnen zien als een vader-zoon-relatie."