'Clasie kan AZ mogelijk verlaten: transfer naar opponent lonkt voor middenvelder'

'Clasie kan AZ mogelijk verlaten: transfer naar opponent lonkt voor middenvelder'

08-04-2023 11:32
69

Jordy Clasie wordt in Italië gelinkt aan een overstap naar SS Lazio. Volgens Corriere dello Sport is de ploeg die door AZ werd uitgeschakeld in de Conference League op zoek naar een nieuwe middenvelder.

Vorige maand wist AZ met Clasie nog twee keer te winnen van Lazio, waardoor de Italianen werden uitgeschakeld in de Conference League. De 31-jarige Oranje-international heeft blijkbaar een goede indruk achtergelaten in dat duel. Corriere dello Sport linkt Clasie nu namelijk aan Lazio, dat op zoek is naar een nieuwe controleur.

Het lijkt er wel op dat de interesse van de nummer twee van de Serie A nu nog niet concreet is. Clasie wordt namelijk genoemd als 'één van de opties' om het middeneld te versterken, maar het lijkt er niet op dat Lazio zich al in Alkmaar heeft gemeld.

Als het opleidingsproduct van Feyenoord de overstap uiteindelijk maakt, wordt het zijn derde buitenlandse avontuur. Eerder speelde Clasie al voor Southampton en Club Brugge. Bij AZ is hij uitgegroeid tot één van de absolute sterkhouders.