'Ronaldo weet trainer er nu wel uit te werken na geheim gesprek met clubleiding'

'Ronaldo weet trainer er nu wel uit te werken na geheim gesprek met clubleiding'

12-04-2023 12:46
37

Coach Rudi Garcia is op opmerkelijke wijze ontslagen door Al-Nassr, meldt Marca. De Fransman had volgens meerdere bronnen een slechte relatie met zijn spelers, waaronder de uitgesproken Cristiano Ronaldo. Het bestuur van de club ging in het geheim in gesprek met de Portugese superster, waarna Garcia het veld moest ruimen.

Al-Nassr heeft het ontslag van Garcia nog niet bevestigd, maar het Spaanse Marca is ervan overtuigd dat de oefenmeester op straat gezet is. Met name Ronaldo zou ontevreden zijn met de prestaties onder de oefenmeester. Nadat afgelopen weekend de bom barstte in de kleedkamer van Al-Nassr, dat met 0-0 gelijkspeelde bij Al-Ettifaq, ging Ronaldo snel in gesprek met de clubleiding. Daarna is besloten om afscheid te nemen van Garcia.

Al-Nassr staat nu op een teleurstellende tweede plek in de Saudi Professional League, met een achterstand van drie punten op koploper Al-Ittihad. Eerder dit seizoen kreeg Ronaldo het in Manchester nog aan de stok met manager Erik ten Hag. Toen was de ervaren aanvaller echter degene die het veld moest ruimen.