Sparta-spits Lauritsen gelinkt aan PSV, Stewart reageert

PSV heeft 'klein oogje' op Sparta-spits Lauritsen, Stewart ontkent interesse niet

30 april om 17:35
Laatste update: 30 april om 17:45

PSV heeft een 'klein oogje' op Sparta-spits Tobias Lauritsen. Dat stelt Hans Kraay junior in een interview met Earnest Stewart. De technisch directeur van PSV ontkent de interesse niet.

Lauritsen is dit seizoen één van de grote uitblinkers bij Eredivisie-revelatie Sparta. In de lucht is de lange Noor haast onklopbaar en de teller staat op elf doelpunten. Kraay heeft begrepen dat PSV 'een klein oogje' op hem heeft en confronteerde Stewart daarmee in de aanloop naar de bekerfinale van PSV tegen Ajax. Stewart ontkende het transfergerucht niet.

"Er passeren een hoop namen de revue bij PSV en de komende maanden zal dat niet anders zijn", aldus Stewart voor de camera van ESPN. "Uiteraard is Lauritsen ook een goede speler."

Tekst gaat door onder video

PSV wil Sambo terughalen
Een ploeggenoot van Lauritsen, Shurandy Sambo, speelt volgend seizoen sowieso weer bij PSV. Stewart is positief over de huurperiode van de vleugelverdediger bij Sparta. Het is de bedoeling dat trainer Ruud van Nistelrooij hem vanaf de zomer een serieuze kans gaat geven in Eindhoven. PSV heeft de optie om de optie tot koop in het huurcontract van Sambo te annuleren.