'PSV houdt grote schoonmaak: geheel elftal op weg naar de uitgang'

'PSV houdt grote schoonmaak: geheel elftal op weg naar de uitgang'

03-05-2023 10:14
293

PSV gaat komende zomer flink doorselecteren. Volgens het Eindhovens Dagblad is het mogelijk dat er een elftal aan spelers uit Eindhoven vertrekt.

Technisch directeur Earnest Stewart vertelde recent al dat PSV zal doorselecteren. Van het keepersgilde lijken Joël Drommel en vierde doelman Kjell Peersman op weg naar de uitgang. Eerstgenoemde komt in aanmerking voor een verhuur, al is verkoop aannemelijker. Peersman wordt waarschijnlijk tijdelijk elders gestald, klinkt het.

Wedden

Meer odds

Het definitief inlijven van Jarrad Branthwaite is naar verluidt onhaalbaar. Mits er geen nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, keert de Engelsman na dit seizoen terug bij Everton. 'Phillipp Mwene, Jordan Teze en André Ramalho mogen bij een interessante bieding vermoedelijk allemaal vertrekken. Dat geldt ook voor huurling Timo Baumgartl.' Fredrik Oppegard, die momenteel verhuurd wordt aan Go Ahead Eagles, zou ook weg mogen.

Op het middenrif zal PSV waarschijnlijk Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez kwijtraken. Van de aanvallers is het onwaarschijnlijk dat Thorgan Hazard blijft, gezien zijn salaris. Het is afwachten of de Eindhovenaren langer in zee gaan met Fábio Silva, die zelf nog een jaar bij PSV wil blijven. 'De huur van de Braziliaan Sávio heeft dit seizoen nog weinig speelminuten in PSV 1 opgeleverd, dus doorgaan is nog geen uitgemaakte zaak', schrijft het ED. De verhuurde Maxi Romero komt in aanmerking voor een verkoop.