Napoli-voorzitter ontkent transferplannen Osimhen

Napoli-voorzitter doet gerucht uit de doeken: 'Hem verkopen? Geen schijn van kans'

5 mei om 23:01
Laatste update: 5 mei om 23:37

Aurelio de Laurentiis, voorzitter van SSC Napoli, is niet van plan Victor Osimhen te verkopen. De spits had dit seizoen een bijzonder groot aandeel in de landstitel van de Italiaanse club en staat op de radar van veel andere topclubs. 

Osimhen was ook in de kampioenswedstrijd tegen Udinese belangrijk en maakte de gelijkmaker, waardoor de landstitel na 33 jaar een feit was. De Laurentiis is resoluut over een mogelijk vertrek van de Nigeriaan. "Ik ga hem deze zomer niet verkopen. Geen haar op mijn hoofd", meent de voorzitter. "Ik heb ook al de clausule geactiveerd voor het contract van Luciano Spalletti (trainer, red.)."

De spits verruilde in 2020 LOSC Lille voor Napoli en destijds kostte dat de club ongeveer 75 miljoen euro. Osimhen wordt al enige tijd in verband gebracht met Manchester United, waarbij bedragen van ruim honderd miljoen euro worden vernoemd. Erik ten Hag hoeft wat De Laurentiis betreft niet te rekenen op de komst van de goaltjesdief. Osimhen ligt tot 2025 vast in Napels en is dit seizoen goed voor 22 doelpunten in de Serie A.  

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!