De Telegraaf: Huntelaar polst Blind voor Ajax-rentree, ook Overmars doet poging

De Telegraaf: Huntelaar polst Blind voor Ajax-rentree, ook Overmars doet poging

12-05-2023 06:45
223

Ajax en Royal Antwerp FC hebben Daley Blind gepolst voor een overstap, meldt De Telegraaf. De 33-jarige verdediger komt bij Bayern München amper aan spelen toe en is deze zomer transfervrij.

Marc Overmars, technisch directeur bij Antwerp, voerde recent een gesprek met Danny Blind, de vader van de linkspoot, in Antwerpen. Blind senior zou in dat gesprek hebben aangegeven dat zijn zoon een overstap naar de Jupiler Pro League 'serieus overweegt'. Bij Antwerp is Mark van Bommel de trainer, terwijl de club met Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp en huurling Calvin Stengs de nodige Nederlandse invloed kent.

Naar verluidt denkt Ajax aan een rentree van Blind. Klaas-Jan Huntelaar, die deel uitmaakt van het technisch hart in Amsterdam, heeft contact gelegd met de verdediger, klinkt het. Het is onduidelijk of Blind trek heeft in een terugkeer naar Ajax. Afgelopen winter vertrok hij, na problemen met toenmalig trainer Alfred Schreuder, bij de huidige nummer drie van de Eredivisie.

Blind tekende in januari voor een halfjaar bij Bayern. Vooralsnog is het geen gelukkig huwelijk gebleken. Blind kwam in Duitsland in vijf duels in actie, waarvan vier als invaller.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!