Twente en Utrecht doen gooi naar play-off finale

Twente dicht bij finale play-offs, Douvikas moet het verschil maken bij Utrecht

4 juni om 12:00

ADVERTORIAL - Deze zondag wordt bepaald welke twee clubs doorstromen naar de finale in de play-offs voor Europees voetbal. FC Twente won het eerste onderonsje met sc Heerenveen, FC Utrecht verloor enigszins tegen de verhoudingen in van Sparta Rotterdam. Bij bookmaker Unibet is een fraaie wedcombo te spelen waar je bijna elf keer je inzet kan pakken! 

Twente op rozen, Utrecht roept Douvikas

Twente wist het eerste duel met sc Heerenveen met 1-2 te winnen, al moest de ploeg van Ron Jans wel diep gaan om de eerste overwinning te boeken. Een treffer van Manfred Ugalde zorgde uiteindelijk voor een goede uitgangspositie.

Bij Utrecht wilde het in het eerste duel met Sparta niet lukken en werden de vele kansen niet benut. De Rotterdammers sloegen twee keer toe, waardoor Utrecht in de return vol aan de bak moet. Wel wist Anastasios Douvikas met een aansluitingstreffer zijn club in de race te houden.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €50 aan Free Bets na je eerste inzet!

Bij bookmaker Unibet staat een interessante wedcombo klaar: scoort Vaclav Cerny net als in het eerste duel tegen Heerenveen, wint FC Utrecht en houden de Domstedelingen de nul? Dan pak je ruim tien keer je inleg! Heb je meer vertrouwen in Douvikas? Wanneer de Griek scoort en Utrecht doorgaat, pak je maar liefst een boosted odd van 6.50!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust