Di María vertrekt bij Juventus

Ervaren wereldkampioen (35) verlaat Juventus transfervrij na 'moeilijke periode'

6 juni om 17:33

Angel Di María neemt afscheid van Juventus. De 35-jarige vleugelspeler vertrekt transfervrij uit Turijn na een naar eigen zeggen 'moeilijke periode'. 

Di María laat via Instagram weten dat hij is uitgespeeld bij De Oude Dame. De Argentijn arriveerde in 2022 bij de Italiaanse club na zeven jaar bij Paris Saint-Germain. 'Een moeilijke periode komt ten einde', schrijft de voetballer. 'Ik vertrek in de wetenschap dat ik alles heb gegeven om de club aan prijzen te helpen, maar het was niet mogelijk. Het uitblijven van succes laat een bittere nasmaak achter, maar ik ben blij dat ik zoveel vrienden heb gemaakt in de geweldige kleedkamer. Ik heb me altijd thuis gevoeld en jullie voor altijd in mijn hart.'

Juventus sloot onlangs een lastig seizoen af in de Serie A. Vanwege een puntenmindering van de Italiaanse voetbalbond eindigde de club slechts als zevende, waardoor het kwalificatie voor de Conference League moet gaan afdwingen. Di María won in december van vorig jaar nog het WK met Argentinië en wist in de finale nog te scoren tegen Frankrijk. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ángel Di María (@angeldimariajm)

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!