100x je inleg bij zege van Oranje

Oranje vecht om tweede finaleplek: pak tot 100x je inleg bij zege op Kroatië!

14 juni om 18:30
Laatste update: 14 juni om 18:34

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal staat woensdag tegenover Kroatië om te bepalen wie de finale van de Nations League mag gaan spelen. De ploeg van Ronald Koeman was eerder al finalist in het landentoernooi en mag zich nu bewijzen tegen de nummer drie van het WK in Qatar. JACKS.NL heeft een fraaie boost beschikbaar gemaakt voor deze wedstrijd: wint Oranje van Kroatië? Dan pak je tot 100x je inleg!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via een van de links in dit artikel. Registreer je voor een nieuw account en doe een storting na de verificatie. Met een storting van €20 ontvang je de x50 boost, bij een storting van €100 heb je de x100 boost binnen. Ga vervolgens naar de wedstrijd Nederland - Kroatië en zet in op 'Reguliere speeltijd: Nederland'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

De actie van JACKS.NL is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud. De maximale inleg bedraagt €1, waarmee je €50 of zelfs €100 kan pakken! Door het ontbreken van Josko Gvardiol bij Kroatië en Matthijs de Ligt bij Oranje verwachten wij een open wedstrijd, waarbij Nederland met de in vorm verkerende Donyell Malen, Cody Gakpo en Xavi Simons in het voordeel is. De twee landen speelden voor het laatst in 2008 tegen elkaar: toen won Oranje met 0-3 in Split. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust