Noa Lang vertelt waarom hij Ajax en PSV veel hoger aanslaat dan Feyenoord

Feyenoord imponeert Noa Lang niet: 'Bro, Ajax en PSV zijn helemaal hier'

16 juni om 10:38
Laatste update: 16 juni om 14:13

Noa Lang staat open voor een terugkeer naar Nederland, maar Feyenoord wordt in elk geval niet zijn nieuwe club. De landskampioen komt in zijn ogen niet in de buurt van Ajax en PSV.

Lang groeide op in Rotterdam en maakte als jeugdspeler van Feyenoord de overstap naar Ajax, omdat hij groot fan was van de Amsterdamse club. "Kijk, ik heb bij Feyenoord een prachtige tijd gehad, hè. Maar als je echt kijkt…", begint Lang bij Kick 'T Met van Ziggo Sport.

Lang gooit vervolgens zijn handen in de lucht. "Bro, Ajax en PSV zijn helemaal hier. Feyenoord valt daar echt nog wel iets onder", aldus de Oranje-international, die ook heeft gezien dat Feyenoord met machtsvertoon de landstitel heeft gepakt. Maar: "Bro, in 23 jaar word je twee keer kampioen..."

Lang maakte in dezelfde uitzending duidelijk dat hij niet meer bij voorbaat 'nee' zegt tegen een terugkeer naar de Eredivisie. PSV heeft verregaande belangstelling voor de 23-jarige aanvaller van Club Brugge, die woensdagavond nog scoorde voor Oranje. De eerste contacten zijn al gelegd.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!