Kane wil Engels record verder uitbreiden tegen Malta

Kane wil Engels record verder uitbreiden en staat tegenover voetbaldwerg Malta

16 juni om 13:00

ADVERTORIAL - Harry Kane staat weer volop in de belangstelling van de Europese topclubs en mag vrijdag laten zien waarom dat zo is. De topspits van Tottenham Hotspur kan zijn record als all-time topscorer van Engeland aanscherpen tegen het kleine Malta.

Het record van Kane is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen bij de nationale ploeg. Met 55 doelpunten in 82 wedstrijden is de aanvaller op plek één te vinden van de topscorerslijst, voor Wayne Rooney. Bovendien had Rooney 120 wedstrijden nodig om tot 53 treffers te komen. Kane is een begrip geworden in het Engelse voetbal, maar de pas 29-jarige spits zal voorlopig nog niet stoppen bij de nationale ploeg.

Nog geen speler bij JACKS.NL? Registreer je nu en pak €60 aan Free Bets én een Profit Boost van 20%!

Bij bookmaker JACKS.NL is een fraaie wedcombo beschikbaar voor Kane. Weet de Engelsman de score te openen en in totaal twee keer te scoren tegen Malta? Dan pak je maar liefst vijf keer je inleg! Voor Kane, die sinds 2015 voor Engeland speelt, is Malta de ideale tegenstander om zijn record aan te scherpen.

Engeland speelde sinds 1971 niet meer tegen Malta, maar liet in de laatste jaren tegen San Marino zien dat de ploeg geen gas terugneemt tegen een voetbaldwerg. Zo werden de laatste vier duels tegen San Marino met 10-0, 6-0, 5-0 en 5-0 gewonnen. Bovendien zit Engeland in de groep met Italië voor het EK en kan het doelsaldo van belang zijn. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust