'Feyenoord en PSV gaan degens kruisen voor Beelen: stopper weegt aanbiedingen af'

'Feyenoord en PSV gaan degens kruisen voor Beelen: stopper weegt aanbiedingen af'

05-07-2023 21:20
101

PSV en Feyenoord maken op dit moment de grootste kans om Thomas Beelen van PEC Zwolle te contracteren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Daarmee lijkt het erop dat AZ achter het net gaat vissen, aangezien de Alkmaarders ook nog steeds geïnteresseerd zijn.

Beelen heeft nog geen definitieve keuze gemaakt waar hij zijn carrière wil vervolgen, maar een kans op speeltijd is voor hem een belangrijke factor in zijn keuze. In Eindhoven wordt hij een eventuele concurrent van André Ramalho, Jordan Teze en Timo Baumgartl, maar de kans is groot dat één van die drie spelers nog vertrekt. PSV hoopt deze zomer ook nog een rechtsback aan de selectie toe te voegen.

PSV heeft nog geen officieel bod uitgebracht, maar de interesse inmiddels wel bij PEC Zwolle gemeld. De Eindhovenaren moeten eerst iemand verkopen, voordat ze officieel op Beelen kunnen bieden. PEC Zwolle verlangt een transfersom van drie miljoen voor de lange verdediger, maar het lijkt er niet op dat een bod van één van de geïnteresseerde clubs daarbij in de buurt zal komen.