Go Ahead is Utrecht en Twente te slim af: 'Belangrijke speler kunnen behouden'

Go Ahead is Utrecht en Twente te slim af: 'Belangrijke speler kunnen behouden'

30-08-2023 21:34
18

Willum Willumsson werd gelinkt aan FC Utrecht en FC Twente, maar de IJslandse buitenspeler blijft bij Go Ahead Eagles. De 24-jarige linkspoot heeft zijn contract met twee jaar verlengd in Deventer, zo melden de Eagles.

Willumsson heeft een meer dan prima eerste jaar achter de rug bij Go Ahead, dat hem in de zomer van 2022 oppikte bij het Wit-Russische BATE Borisov. Daardoor had Utrecht een oogje op de aanvaller, die door IJslandse media ook genoemd werd bij Twente. De twee Eredivisie-subtoppers vissen echter achter het net: Willumsson blijft Go Ahead voorlopig trouw.

In Deventer heeft de vleugelaanvaller voor twee jaar bijgetekend, waardoor hij nu tot medio 2026 vastligt. Willumsson geeft in gesprek met de clubkanalen tekst en uitleg over zijn verlenging. "De club, de supporters, de mensen rond de club; iedereen heeft me echt geweldig ontvangen toen ik vorig jaar de overstap naar Go Ahead Eagles maakte. Ik houd ervan om voor deze club en deze supporters te spelen. Daarnaast denk ik dat ik mijn kwaliteiten en manier van spelen verder kan ontwikkelen bij Go Ahead Eagles."

Technisch manager Paul Bosvelt is uiteraard erg blij met de verlenging van Willumsson. "Onze belangrijkste taak tijdens de huidige transferwindow is om de huidige groep zoveel mogelijk intact te houden. Met zijn creativiteit en scorend vermogen heeft Willum afgelopen seizoen een bepalende rol gehad binnen ons team. Met het verlengen van zijn contract hebben we dan ook een belangrijke speler kunnen behouden."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!