Bonucci bijt snoeihard van zich af en opent aanval op Juventus: 'Allemaal leugens'

Bonucci opent aanval op Juventus: 'Schandalig hoe ik na 500 duels ben behandeld'

14 september 2023 om 11:34

Leonardo Bonucci heeft zich keihard uitgesproken over zijn bewogen vertrek bij Juventus. De Italiaanse verdediger is het absoluut niet eens met de ‘leugens’ die de club over hem verspreidt en hij voelt de behoefte om orde op zaken te stellen. 

Voornamelijk trainer Massimiliano Allegri moet het ontgelden bij Bonucci. "Ik heb veel dingen gelezen die niet waar zijn, gezegd door de club en door Allegri", begint Bonucci aan zijn uitleg tegen Sportmediaset. "Ik voel me vernederd door Juventus. Het klopt niet dat ik in februari al gehoord heb dat ik moest vertrekken. Ik kreeg dat pas half juli te horen nadat alle geruchten de kop opstaken."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Greifswalder FC

  • logo

    Union Berlin

Bonucci, die op Deadline Day de overstap maakte naar Union Berlin, wilde naar eigen zeggen helemaal niet weg bij Juventus. "Ik had graag willen blijven, ook al was ik vijfde of zesde keus. Zo had ik ook de jonge jongens kunnen helpen en ondersteunen. Het is schandalig wat ik heb meegemaakt nadat ik meer dan vijfhonderd wedstrijden voor de club heb gespeeld. Ik waardeer ook alle mensen die achter mij stonden."