Van Bommel geeft duidelijkheid over Saudi-Arabië

Van Bommel geeft duidelijkheid over Saudi-Arabië: 'Vraag niet gekomen'

15 september 2023 om 18:54

Mark van Bommel benadrukt dat van een overstap naar Saudi-Arabië op dit moment geen sprake is. De Nederlandse trainer kan naar verluidt rekenen op interesse van Al Shabab, maar hij verwacht gewoon bij Royal Antwerp FC te blijven.

Onder meer De Telegraaf meldde dat Van Bommel in beeld is als opvolger van Marcel Keizer. In zijn kielzog zou ook directeur voetbalzaken Marc Overmars in dat geval de overstap kunnen maken naar de Saudische club, die echter nog niet concreet is. "Je gaat pas over zoiets nadenken als de vraag komt. Maar er speelt niks", zegt Van Bommel tegen Het Laatste Nieuws.

"Ik heb twee weken geleden mijn contract bewust verlengd. Als je dan zegt dat je erover na gaat denken, dat klopt niet helemaal. De vraag is niet gekomen", vervolgt de ex-coach van PSV, die de deur niet helemaal sluit voor Saudi-Arabië. "Ik heb al in Saudi-Arabië gewerkt hé, bij de nationale ploeg. Het zou raar zijn als ik dan meteen 'nee' zou zeggen - als die vraag komt -, want ik ben er al geweest. Ik zit hier goed", benadrukt hij.