Jahanbakhsh ontfermt zich over pechvogel Paixão: 'Vind ik belangrijk'

Jahanbakhsh ontfermt zich over pechvogel Paixão: 'Vind ik belangrijk'

19 september - 23:20
30

Alireza Jahanbakhsh maakte als invaller het verschil voor Feyenoord, maar daarvoor viel al op dat hij zich ontfermde over Igor Paixão. De Iraanse buitenspeler nam even de tijd om met de Braziliaan te praten, na diens gemiste strafschop.

Jahanbakhsh merkte dat Paixão het moeilijk had en stak hem een hart onder de riem. "Dat vind ik echt belangrijk. We hebben een jonge selectie, ik ben één van de oudste spelers. Dit soort momenten gaan die jonge spelers nog vaker meemaken in hun carrière, Igor heeft gewoon een goede wedstrijd gespeeld", vertelt de maker van de 2-0 bij RTL7.

Jahanbakhsh stond met een grote lach voor de camera. "Ja, dit is ongelofelijk, voor mij persoonlijk ook, ik heb mijn Champions League-debuut gemaakt en we hebben 2-0 gewonnen. Al die mensen die je naam zingen nadat je scoort, dat is denk ik het mooiste wat er is, een ongelofelijk gevoel."

De aanvaller zag dat Feyenoord even op stoom moest komen. "Celtic was goed in het begin, ze hielden veel de bal. Het was een 50-50-wedstrijd, maar die vrije trap van Calvin was belangrijk, dat maakt het makkelijk voor ons. Na die twee rode kaarten was het simpel voor ons: kill the game. De bal kwam voor mijn voeten en ik dacht: Gewoon hard binnen schieten. Gelukkig ging hij er goed in, haha."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s