Van 't Schip reageert op Mislintat-actie

'Binnenstormende' Mislintat wekt grote verbazing: 'Zou hem even gedeisd houden'

24 september 2023 om 12:25

De actie van Sven Mislintat zorgt voor veel verbazing bij John van 't Schip, die zondagochtend te gast is bij Goedemorgen Eredivisie. De Telegraaf maakte tijdens de uitzending van het ESPN-programma bekend dat Mislintat daags voor de Klassieker diverse kamertjes op de Toekomst is binnengestormd om daar draagvlak te vinden voor een ontslag van Maurice Steijn, mocht Ajax er zondagmdidag niet in slagen om Feyenoord te verslaan. 

Mislintat schijnt daarnaast ook diverse wisselspelers op hun rug te hebben getikt, om ze vervolgens te vertellen dat hij ze wel had opgesteld als hij de trainer van Ajax zou zijn. Om welke spelers het gaat, is niet duidelijk. Wellicht is Diant Ramaj één van de spelers, aangezien in eerder stadium al bekend werd dat Mislintat hem boven Jay Gorter, de huidige eerste keeper, verkiest. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

De opmerkelijke actie van de technisch directeur, die momenteel meerdere onderzoeken aan zijn broek heeft hangen, zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij Van 't Schip. "Ik denk ik dat hij een nachtje heeft doorgehaald, als je dat gaat doen. Ik zou hem even gedeisd houden na wat er is gepubliceerd vorige week." Het binnenstormen van Mislintat is ook opmerkelijk omdat Ajax er juist voor koos om hem wat meer op de achtergrond te houden. Hij is niet welkom op de Johan Cruijff ArenA, maar mogelijk geldt die regel niet voor de Toekomst. 

Basisplaats Vos
In het slot van de uitzending had Mario Been nog een nieuwtje. De ESPN-analist wist te melden dat Silvano Vos tegen Feyenoord een basisplaats heeft. De Ajax-middenvelder maakte donderdag zijn Europese debuut voor de Amsterdammers in het duel met Olympique Marseilla. Ondanks zijn rode kaart werd het inbrengen van Vos, een eigen jeugdproduct, wel erg gewaardeerd door de thuisfans.